SuperGaz uw propaanleverancier

Over SuperGaz

SuperGaz levert propaan tegen een transparant en scherp tarief op flexibele voorwaarden!

 

Propaangas

SuperGaz_tankwagen_bewerkt.png

De prijs van propaangas gaan wij u transparant en op basis van een aantal vaste onderdelen aanbieden. Deze basis wordt gevormd door de inkoopprijs (gemiddelde prijs van de voorgaande week), logistieke kosten en marge. Gelet op de grootte van de tank zal gezamenlijk met u een transparante prijs worden bepaald en vastgelegd. Levering en bijbehorende prijs zijn door middel van een geautomatiseerd systeem met elkaar verbonden . Zo is het voor u als klant altijd inzichtelijk wat de prijs van het product is op het moment van bestelling c.q. levering!

 

Propaantank

Propaantank

De propaantank ( in CE keur ) bieden wij u in koop aan. De grootte van de tank zal in overleg met u worden vastgesteld. De minimale tankgrootte zal 5m3 zijn. Voor uw specifieke vraag kunnen wij u altijd een maatwerkoplossing aanbieden.

 

Periodieke keuringen

Periodieke keuringen

Al onze geleverde diensten en producten worden periodiek gekeurd (volgens door de overheid vastgestelde wet en regelgeving ) op gasdichtheid en juiste werking. Deze keuringen worden in een overzichtelijk schema aangeboden, zodat u weet welke onderdelen wanneer gekeurd en beproefd moeten zijn. Deze keuringen en inspecties worden uitgevoerd conform de Lloyd's Register regelgeving.

 

Onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud van uw installatie leggen wij u in een overeenkomst vast. Deze overeenkomst heeft een minimale looptijd van 6 jaar. Deze 6 jaar komt overeen met de periode van tankkeuring. De kosten van onderhoud zijn per bedrijf verschillend en worden modulair opgebouwd, zodat ook de onderhoudskosten volledig transparant zijn. De verplichte termijnen voor onderhoud worden door ons geagendeerd zodat u wij u tijdig op de hoogte brengen van het uit te voeren onderhoud.
Onderhoud zal worden uitgevoerd volgens de NEN norm 12817 en de NPR 2578 versie 08-2007.

 

Installatiewerkzaamheden en toebehoren

Installatie en toebehoren

Marktconforme en dus scherpe prijzen gelden ook voor het installatiewerk, zowel binnen als buiten. Wij hebben hiervoor contacten met een vaste installateur die Lloyds Register gecertificeerd is, zodat eventueel wijzigen, vernieuwen en/of uitbreiden van uw installatiewerk in goede handen is.

Wij bieden u alle materialen en toebehoren aan welke nodig zijn om propaangas zo optimaal mogelijk in te zetten. Uiteraard zijn al deze materialen en toebehoren van een verplicht keurmerk voorzien. Ook hier gelden, marktconforme en dus scherpe tarieven!

SuperGaz levert propaan aan de volgende sectoren:

Agrarisch

Agrarisch

 
Recreatie

Recreatie

 
Fabriek

Industrie

 

Daarom kiest u voor propaan van SuperGaz: