SuperGaz levert propaan voor de agrarische sector

 

Akkerbouwbedrijf uit Espel

Uien drogen

Voor het drogen van plantuien maakt Mts. Koetsenruijter, een akkerbouwbedrijf uit Espel, gebruik van verwarmingsinstallaties gestookt op propaangas van SuperGaz.

Waarom SuperGaz?
"Wij hebben gekozen voor SuperGaz vanwege de vrijheid die ons wordt geboden om zelf te kunnen kiezen voor een leverancier van propaangas. Er is nu geen sprake meer van een gedwongen afname, zoals bij een huurtank gangbaar is, omreden dat de tank door ons is aangekocht.

SuperGaz houdt ons dagelijks op de hoogte van de propaanprijzen, dat toont aan dat zij transparant werken. Deze transparantie in combinatie met de goede service maakt SuperGaz een prettige partner in de levering van propaan!" vertelt Tim Koetsenruijter

 

Pluimveebedrijf uit Dronten

SuperGaz Simmes

Pluimveebedrijf Mts. Simmes uit Dronten heeft 7 tot 8 keer per jaar 30.000 kuikens in de schuur. De kuikens hebben behoefte aan een constante temperatuur. Dit is gewaarborgd door een propaangasinstallatie.

Waarom SuperGaz?
"SuperGaz hanteert een scherpe prijsstelling en is aantoonbaar goedkoper. Door de inhoudsmeting in de tank in combinatie met telemetrie zijn wij gegarandeerd van een constante temperatuur in de schuur. Een vereiste in ons vakgebied!

De goede service en de vrijheid desgewenst per dag van leverancier te kunnen wisselen, geeft ons de optimale klantbeleving!" vertelt Hein Simmes

SuperGaz levert propaan aan de volgende sectoren:

Agrarisch

Agrarisch

 
Recreatie

Recreatie

 
Fabriek

Industrie

 

Daarom kiest u voor propaan van SuperGaz: