SuperGaz levert propaan voor de industriële sector

Industrie

Propaangas is een flexibele, betrouwbare en schone brandstof die zich uitstekend leent voor vele toepassingen in de industriële sector. Propaangas is zuiniger en heeft een hogere verbrandingstemperatuur dan de meeste andere brandstoffen en dat biedt veel voordelen. SuperGaz kan u adviseren over de meest optimale energievoorziening afgestemd op uw behoefte. Wij verzorgen niet alleen de levering van het gas maar ook de installatie van de door u aan te schaffen propaantank.

 

Industrieel verwarmen

Industrieel verwarmen

De toepassing van propaan beperkt zich niet alleen tot de verwarming van bedrijfsruimtes en opslagloodsen, maar wordt ook toegepast als brandstof voor verwarming in de productieprocessen. Propaangas biedt een constante, goed controleerbare en flexibele energie die nodig is voor smelt-, bak- en droogovens die gebruikt worden in o.a. de glas- en keramische industrie.

 

Intern transport (vorkheftrucks)

Intern transport en vorkheftrucks

De industriƫle sector maakt voor interne laad- en transportsystemen, zoals heftrucks, vaak gebruik van propaan als motorbrandstof. De uitstoot van schadelijke stoffen bij de toepassing van propaangas is gering en daarom bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen.

SuperGaz levert, installeert en onderhoudt voor deze doeleinden propaan-thuisvulstations. Dit biedt nog meer flexibiliteit en tijdsbesparing en geeft daarmee ook een economisch voordeel.

 

Bouw

Bouw

In de bouw wordt propaan o.a. ingezet voor locatie- en keetverwarming. Propaangastanks zijn snel en flexibel inzetbaar ongeacht de duur van het bouwproject.

In de dakbedekking wordt propaangas gebruikt voor het verhitten van bitumen. De temperatuur laat zich makkelijk regelen en het rendement is hoog!

SuperGaz biedt de ideale mobiele energie voor dakbedekking door de levering van flessen van 10,5 en 33 kg. Een kleine propaantank als tijdelijke oplossing behoort eveneens tot de mogelijkheden.

SuperGaz levert propaan aan de volgende sectoren:

Agrarisch

Agrarisch

 
Recreatie

Recreatie

 
Fabriek

Industrie

 

Daarom kiest u voor propaan van SuperGaz: